VIVALUX на LIGHT+BUILDING 2018

Сряда, Февруари 21, 2018
VIVALUX на LIGHT+BUILDING 2018

Продуктите VIVALUX ще бъдат представени за пореден път пред международна аудитория на водещото световно търговско изложение за осветление и строителство

Light + Building 2018

Престижният форум ще се проведе от 18 до 23 март в град Франкфурт, Германия. На брега на река Майн, ще се срещнат изявени експерти в сферите на осветлението и строителните технологии, където за пръв път ще представят пред широка аудитория новаторски решения, насочени върху подобряване качеството на живот на потребителите, които ще променят концепциите за светлинен дизайн.

На това уникално търговско събитие, където технологиите от бъдещето вдъхновяват индустрията днес, ВИВА ще участва със собствен щанд, като част от реализиране стратегията на компанията за развитие и разширяване на присъствието на бранда VIVALUX на външни пазари.

Ексклузивно за посетителите на изложението, за пръв път ще бъде представен и най-новият продуктов каталог VIVALUX за 2018 година, който се отличава с нова визия и обновено продуктово портфолио. Бъдете сред първите, които ще се запознаят с най-новите продукти от гамата VIVALUX!

Очакваме Ви, за да вдъхновим заедно едно по-светло утре!

Hall 4.1 Stand F21

13.482 ms.