Декларация за съгласие за предоставяне и обработка на лични данни

За да приемем и изпълним Вашата поръчка, е необходимо да получим личните Ви данни.

С попълване на формуляра по-долу Вие се съгласявате ВИВА ЕООД да обработва личните Ви данни за изпълнение на Вашата поръчка, включително за установяване на директен контакт с Вас, в случай на въпроси относно нейното изпълнение.

Всички полета отбелязани със * са задължителни

Запознат съм с Политиката за поверителност на ВИВА ЕООД

Съгласен съм предоставените от мен лични данни да бъдат използвани от ВИВА ЕООД с цел служители на отдел „Обслужване на клиенти“ да установят контакт с мен, за да се осъществи изпълнението на поръчката или доставката на поръчаните от мен продукти VIVALUX.

Съгласен съм на имейл да получавам информация за всички нови продукти VIVALUX, промоции, предстоящи събития и др.

Декларирам, че съм пълнолетен и лично изпращам настоящото съгласие.

Запознат съм, че мога да оттегля настоящото съгласие чрез изпращане на имейл до office@viva.bg, без това да влияе на законосъобразността на обработването на личните ми данни преди оттеглянето. Запознат съм и с правото си да подавам всякакви жалби и искания във връзка с личните ми данни на имейл office@viva.bg.

10.712 ms. | 2.00MB
Използваме "бисквитки", за да персонализираме съдържанието и рекламите, да използваме възможностите на социалните мрежи и да анализираме трафика. Ние също така споделяме информация за използването на сайта ни с компании, с които си партнираме относно социални мрежи, реклама и анализи.
прочети повече