История

VIVA е изцяло българска компания, създадена през 1997 г., с основна дейност продажба на осветление и консултации. Дейността си фирмата започва с малък магазин за осветление в гр. Сливен. Основни клиенти са крайни потребители, строителни и електро-инсталаторски компании.

През годините фирмата преминава през няколко етапа в развитието си и утвърждаването си като предпочитан доставчик на своите клиенти. Внос и производство на продукти за осветление, както и дистрибуцията им на българския пазар, са фокус в усилията на компанията след 2001 г. В началото на дейността си VIVA се налага на пазара като дистрибутор на водещи в осветителния бранш европейски компании (Elettro Италия, Kanlux Полша, VLM Италия, Mo-El Италия). Опитът в тази област показва, че постоянният контакт с нашите клиенти, тяхното мнение и препоръки, както и адекватната комуникация с пазара и коректното обслужване, са водещи при планирането на последващи успешни стъпки в израстването на компанията.

През есента на 2006 г. официално е открит представителен магазин на VIVA в гр. Сливен. Предвид спецификата на предлаганите в него продукти за осветление, магазинът се отличава с оригинален интериор и възможност за представяне на стилни съвременни и класически алтернативи при решаването на осветлението в дома, градината, офиса, административните и производствените помещения.

През 2008 г. фирмата поставя начало на изграждането на собствена търговска марка VIVALUX. Усилията при налагането на марката VIVALUX са насочени в посока предлагане на продукти с високо качество, енергоспестяващи, удобни и безопасни за употреба, с качество, отговарящо на европейските стандарти и конкурентни за пазара цени. В същото време е изградена и към настоящия момент продължава да бъде развивана широка дистрибуторска мрежа, чрез която продуктите на фирмата са достъпни за крайните клиенти с внимание към техните нужди, съобразно тенденцията за устойчиво потребление с грижа за опазването на околната среда. За да бъде марката визуално разпознаваема, фокусът е поставен върху цветовете и нейния дизайн, но заедно с това са акцентирани екологичните преимущества при избора на продукти с бранд VIVALUX.

От началото на 2010 г. офисите, производствената и складова база на VIVA са разположени в нова модерна собствена сграда, която отговаря на съвременния облик на фирмата и нейните перспективи за бъдещо развитие.

Фирмата предлага широка гама продукти за осветление от над 600 артикула в различни продуктови групи, които намират приложение в дома, офиса, градината, производствените предприятия и търговските обекти.

Мисия

Нашите клиенти са наши дългосрочни партньори. Ние вдъхновяваме клиентите си да открият заедно с нас новите съвременни възможности за най-добър избор на осветление. С внимание към техните предпочитания, с професионализъм и лоялност, ние им предлагаме актуални, качествени и разнообразни продукти за осветление.

Осигуряваме най-добрия избор на светлинни решения за повече уют, комфорт и красота!

Визия

В ролята си на водещ доставчик реализираме съвременни идеи за осветление и заедно със своите партньори и клиенти откриваме бъдещето на светлинните решения.

Създаваме и развиваме собствени търговски марки, чрез които предлагаме висококачествени и постоянно иновативни продукти.

В качеството си на коректен работодател развиваме отговорен и ефективен екип за високо ниво на компетентност и обслужване на нашите клиенти.

13.990 ms. | 2.00 MB
Приемате ли използването на бисквитки за целите на Google Analytics и Facebook pixel?прочети повече