За банята. Украсете банята с безопасна светлина

Обзавеждането на банята сякаш е най-трудната задача. Причината е, че обикновено пространството, с което разполагаме, е ограничено, а трябва да бъдат съобразени много детайли и същевременно да е комфортно и функционално.

Използвайте влагозащитени осветителни тела за баня. Различните видове от гамата VIVALUX ще ви позволят да оформите различни зони и да постигнете прекрасен зрителен комфорт в иначе малкото помещение, каквото често е банята. За целта предвидете лампи на следните места:

Общо осветление в банята

Това е основното осветление, без което не можем. В повечето случаи то се поставя на тавана. Ако решението в банята е с окачен таван, доброто решение е поставяне на влагозащитени луни за вграждане със степен на защита IP44 или IP65. Друга възможност са влагозащитени плафониери от гамата VIVALUX .

Огледалото и мивката

Това е най-важната зона. Имате две възможности - да поставите осветително тяло за баня хоризонтално над огледалото или две вертикално розположени отляво и отдясно. Този тип осветление осигурява добра локална осветеност в зоната. Осветителните тела не светят дразнещо и не образуват тъмни сенки в банята. В подобни случаи е важно лампите да не се отразяват в огледалото. За да получите приятно усещане в помещението, използвайте светлинни източници с цветна температура 2700K. Ако търсите по-различно и интересно решение от обикновено огледало - имате добра възможност със светещо огледало с вградено осветление в него.

Ваната

Безспорно това е мястото за релакс и отмора. Ваната, дори и условно, трябва да е отделена от другите зони. За целта можете да използвате влагозащитени луни за вграждане – те ще Ви осигурят ефектна визия. За да получите желания ефект, трябва включването и управлението им да е отделно от останалите осветителни тела. Така, отпускайки се във ваната, ще включите само осветлението около нея.

11.159 ms. | 2.00MB
Използваме "бисквитки", за да персонализираме съдържанието и рекламите, да използваме възможностите на социалните мрежи и да анализираме трафика. Ние също така споделяме информация за използването на сайта ни с компании, с които си партнираме относно социални мрежи, реклама и анализи.
прочети повече