Посетете щанда ни на Light+Building 2022

Посетете щанда ни на Light+Building 2022

За трети път VIVALUX ще вземе участие във водещото търговско световно изложение за осветление и строителни технологии LIGHT+BUILDING 2022, което ще се проведе от 02 до 06 октомври във Франкфурт на Майн, Германия.

В тази връзка бихме искали да Ви поканим да се присъедините към нас на това специално издание на изложението, където след две години прекъсване ще се срещнат водещи експерти от сферата на осветлението и строителните технологии.

Ако желаете да получите повече информация за новостите, които VIVALUX ще представи на есенното издание на LIGHT+BUILDING 2022, ще Ви предоставим безплатен билет за достъп до събитието. За да заявите линк за достъп и да запазите среща с нашите представители на място, моля, попълнете формата в линка по-долу

LIGHT+BUILDING 202

14.456 ms. | 2.00MB
Използваме "бисквитки", за да персонализираме съдържанието и рекламите, да използваме възможностите на социалните мрежи и да анализираме трафика. Ние също така споделяме информация за използването на сайта ни с компании, с които си партнираме относно социални мрежи, реклама и анализи.
прочети повече