VIVALUX на LIGHT BUILDING 2018

VIVALUX на LIGHT BUILDING 2018

Продуктите VIVALUX бяха представени за пореден път пред международна аудитория на водещото световно търговско изложение за осветление и строителство

Light Building 2018

Престижният форум се проведе от 18 до 23 март в град Франкфурт, Германия. На брега на река Майн се срещат изявени експерти в сферите на осветлението и строителните технологии, където за първи път се представят пред широка аудитория новаторски решения, насочени върху подобряване качеството на живот на потребителите, които ще променят концепциите за светлинен дизайн.

На това уникално търговско събитие, където технологиите от бъдещето вдъхновяват индустрията днес, ВИВА участва със собствен щанд, като част от реализиране стратегията на компанията за развитие и разширяване на присъствието на бранда VIVALUX на външни пазари.

Ексклузивно за посетителите на изложението, за първи път беше представен и най-новият продуктов каталог VIVALUX за 2018 година, който се отличава с нова визия и обновено продуктово портфолио.

Hall 4.1 Stand F21

Галерия

11.636 ms. | 2.00MB
Използваме "бисквитки", за да персонализираме съдържанието и рекламите, да използваме възможностите на социалните мрежи и да анализираме трафика. Ние също така споделяме информация за използването на сайта ни с компании, с които си партнираме относно социални мрежи, реклама и анализи.
прочети повече