VIVALUX участва за втора поредна година на International Electric & Automation Show (IEAS) в Румъния, Букурещ, 19-22 септември, 2017

VIVALUX участва за втора поредна година на International Electric & Automation Show (IEAS) в Румъния, Букурещ, 19-22 септември, 2017

За втора поредна година VIVALUX представи новостите от продуктовото портфолио на марката в специализирано изложение за електрическото оборудване и автоматизирани системи – International Electric & Automation Show в Букурещ, Румъния.

Международното изложение International Electric & Automation Show е най-значимото техническо събитие в Румъния, в което участват над 130 изложителя на площ от 3600 кв. м. Изложението се посещава от над 3000 посетители.

Участието в изложението е част от реализиране целите на компанията за развитие и разширяване на присъствието на бранда VIVALUX на външни пазари. Силен интерес у посетителите предизвикаха най-новите LED лампи и осветителни тела, включени в номенклатурата от началото на настоящата година.

Традиционно компанията увеличава гамата от предлагани продукти с между 70 и 100 артикула всяка година.

Галерия

11.558 ms. | 2.00 MB
Използваме "бисквитки", за да персонализираме съдържанието и рекламите, да използваме възможностите на социалните мрежи и да анализираме трафика. Ние също така споделяме информация за използването на сайта ни с компании, с които си партнираме относно социални мрежи, реклама и анализи.
прочети повече